Vacature: Maak van fietsen je beroep!

- 0 Comment. in Mobiliteit

Heb je er altijd al van gedroomd om van fietsen je beroep te maken? Mis je het talent om een toprenner te worden maar zou je toch graag dagelijks fietsen en er je brood mee verdienen? Dan is dit misschien wel iets voor jou!

De Fietsersbond is namelijk op zoek naar een ‘meetfietsbestuurder‘. Een meetfiets is een fiets die, volgepakt met sensoren en meetapparatuur, het land doorkruist om de kwaliteit van de fietspaden te meten. Al deze informatie wordt opgeslagen op een tablet met GPS-verbinding om zo de (vele?) pijnpunten van het Belgische fietswegennet bloot te leggen. De kaart die gegenereerd wordt, wordt aan de beleidsmakers overhandigd om aan te tonen dat er nog wat werk is aan ons fietswegennet.

Een meetfietsbestuurder beschikt over een goede basisconditie, kan met eenvoudige meetapparatuur werken en heeft vooral veel goesting om dag in, dag uit op de fiets te zitten. Je wordt er nog goed voor betaald ook! (Fietsvergoeding incluis)

De volledige vacature kan je hier terugvinden.

Fietsersbond

Veel succes!