BMC Concept Store geeft je voedingstips.

- 0 Comment. in Sport, Tips & Tricks

BMC Concept Store doet het wel vaker, evenementen organiseren in de winkel. ‘T is altijd gezellig vertoeven in de winkel met een hapje en een drankje. Afgelopen woensdag waren we te gast om meer te weten te komen over voeding en hoe je ook in de winter in conditie blijft, ter voorbereiding van het fietsseizoen. Voor de gelegenheid kwam Rosella Berghuis langs. Met haar diëtistenpraktijk weet zij perfect welke voeding je best neemt voor, tijdens en na het trainen of wedstrijd.

Voeding

Er gaan veel verhalen de ronde. We moeten veel eten, maar op de juiste momenten. We leerden dat het allemaal rond calorieën draait. En dat elke persoon anders is. Verder ook dat we niet alleen onze conditie kunnen trainen, maar ook ons eetpatroon. Je lichaam past zich aan. Eten we veel, dan verlangt het lichaam ook de volgende dag veel. Het is dus verstandig om je lichaam te leren genoeg te hebben met een normale dosis gezonde voeding.

Trainen in de winter

Het product van het jaar is wel degelijk de fietstrainer. De innovaties groeien snel. Marktleider is Tacx, maar ook Wahoo komt opzetten met een fantastische trainer. We testten de Kickr en de Kickr Snap. Heerlijk fietsen voor je scherm met mensen van over de hele wereld. Best vermoeiend ook.

Links:

http://www.bmcconceptstore.be

http://www.rosellaberghuis.nl

http://eu.wahoofitness.com