Nieuw avontuur voor Greg Van Avermaet, Claudia en Rik Verbrugghe.

- 0 Comment. in Actueel

BMC Concept Store heropende gisteren zijn deuren onder de nieuwe naam: VeloLoft. De officiële openingsavond was alvast een groot succes! Zo’n 300-tal aanwezigen werden verwend met biertjes, wijntjes en lekkere hapjes.

De fietsenzaak in Eke-Nazareth laat de naam BMC Concept Store nog niet helemaal weg en dat heeft een reden. Hoofdmerk BMC (en Bergamont) blijft, maar daarbij werden twee merken toegevoegd: Bianchi en Kuota. Straffe merken met een aanbod in het midden en hoog segment.

Familiale onderneming.

Rik is de schoonbroer van Greg en dus komt ook Claudia in het verhaal. Mooier kan het niet, vinden we. Greg wordt het uithangbord van de winkel, Rik wou het wat rustiger aan doen, maar dat blijkt niet mogelijk. Hij neemt de winkel voor zijn rekening. Ook Claudia zit mee in de onderneming en linkt haar ervaring in gezonde voeding en yoga.

Naast Rik, Greg en Claudia staan nog 6 collega’s klaar om de klanten te helpen met hun fiets en alles wat erbij hoort.

Meer dan fietsen.

We zien het in elke fietsenwinkel verschijnen, extra services naast de fiets. Ook VeloLoft gaat mee en opent er een ‘Golden Coffee-bar’. Je kan er dus genieten van een lekkere koffie bij je bezoek aan de winkel. Rik legt uit dat ze samen met de klant op zoek gaan naar het juiste merk en de juiste fiets. Topservice staat dus centraal.

Bezoekje brengen?

Veloloft
Begoniastraat 6C
9810 Eke-Nazareth