In de media

Fietsersbond lanceert Veelomag.be.

Na de lancering van het papieren fietsmagazine Veelo in maart, pakt de Fietsersbond nu uit met veelomag.be. Met dit digitale verlengstuk van Veelo, wil de Fietsersbond niet alleen haar leden maar alle fietsers nog beter informeren en inspireren met wat leeft in het fietswereldje. Veelomag.be wil een aanvulling zijn op de bestaande online fietsplatformen die vooral sportief fietsnieuws brengen. De website is er voor elk type fietser.

Veelomag.be brengt naast een greep uit het papieren magazine, ook fietsnieuws, weetjes, inspirerende verhalen, evenementen en wedstrijden. De Fietsersbond wil immers haar leden en ruimer alle fietsers informeren en inspireren, bovenop haar kerntaak als belangenbehartiger. De website komt tot stand in samenwerking met brandwerk.be, ontwikkelaar van Vivocyclo, onze partner.

Naast de website is er ook de Facebook pagina @veelomagazine en op termijn komt er ook een nieuwsbrief. Door de digitale weg in te slaan met Veelo, hoopt de Fietsersbond niet alleen haar eigen leden op regelmatigere basis te kunnen informeren, maar ook een breder publiek van fietsers te kunnen bereiken.

De Fietsersbond is er immers voor alle fietsers. Hoe meer onder hen ons kennen en steunen, hoe sterker we staan, hoe beter we hun belangen kunnen verdedigen voor een veilige en comfortabele fietsomgeving.

9 total views, 5 views today

Ik geef een reactie!

Klik hier om een reactie te geven.