Eindelijk een overzicht van de lokale fietsenhandel online.

– “Welke fietsmaat is voor mij de juiste", “is een goedkope elektrische fiets echt minderwaardig", “welke fiets moet ik kopen, ik ben 1,84m groot". Het zijn vragen die elke dag worden gevraagd. We willen ons fietspubliek helpen maar zagen zelf het bos niet meer door de bomen. Daarom startten we met het lokale fietsaanbod op Vivocyclo." – Rembrand Neirinckx

Tegelijkertijd geven we een antwoord op de vragen en verwijzen we door naar de juiste fietshandelaar.

De fietsmarkt evolueert en da’s positief voor jou én de consument. Want stilstaan is (meestal) achteruitgaan. En stagneren? Dat zit niet in ons bloed.

Het fietsaanbod wordt groter. Jij wil verkopen, maar ook de juiste fiets verkopen. Ook dat vinden wij belangrijk. We geven online advies, tips&tricks voor elke type fietser. In de vorm van artikels, maar ook persoonlijk. Fietsers stellen ons vragen en krijgen ons persoonlijk advies. Wij zorgen ervoor dat consumenten bij jou terechtkomen. Met een team van fietsexperts, beantwoorden we algemene vragen. Is de vraag te specifiek, dan verwijzen we door naar de fietshandelaar die het best past bij die specifieke vraag en in de regio van de persoon.

We zijn ervan overtuigd dat de lokale fietshandelaar een duurzame toekomst heeft. Vakkennis is meer dan ooit nodig. En net dat willen we met Vivocyclo duidelijk maken aan de consument. We willen hen stimuleren om langs te gaan bij  de lokale vertrouwde fietshandelaar.

Vivocyclo.com geeft je de kans om je actuele voorraad fietsen online te tonen. Wij zorgen ervoor dat de fietsen wordt gepresenteerd met de nodige beschrijving. Hetgeen wat jij, als fietshandelaar hoeft te doen is de fiets verwijderen wanneer die verkocht is.

Maandelijks zien we 12.000 bezoekers op onze website. Je profiteert van dat bereik en maakt gebruik van onze online expertise.

Stevige partners, veel voordelen.

De voordelen op een rij.

  • Op Vivocyclo.com plaats je je actuele voorraad fietsen online. Zo bereik je elke maand gemiddeld 12.000 extra potentiële klanten.
  • Partner Syntra Middan-Vlaanderen biedt je 10% korting op hun fiets-opleidingen.
  • Lid worden van Vivocyclo, dan ben je ook lid van Fietsersbond Vlaanderen en sta je achter het innovatieve fietsbeleid in Vlaanderen en Brussel.
  • Ontvang gratis het Veelo-fietsmagazine. Elk kwartaal geeft de redactie je een overzicht van wat er leeft in Fietsland Vlaanderen en Brussel.
  • Met Vivocyclo informeren we consumenten online over het gebruik van de fiets. 95% van die consumenten zoekt eerst online, alvorens een bezoek te brengen in de lokale fietshandel. Wij geven hen informatie en verwijzen door naar de lokale fietshandel. Dat doen we persoonlijk bij specifieke vragen via de online chat.
  • Lid van Vivocyclo, dan ben je een Fietshotspot! Bekijk alle Fietshotspots in Vlaanderen en Nederland. Ontvang ook je officiële Fietshotspot! kenteken voor je winkelgevel.
  • Gratis vacatures plaatsen op het ‘Job Board‘ van Vivocyclo.
  • Bestellen bij Decca NV, via Vivocyclo, dan ontvang je een extra korting bij elke aankoop.

Hebben we je overtuigd?

Meld je dan hier aan als fietshandelaar.