We zijn steeds op zoek naar copywriters, video-specialisten, fotografen met een passie voor de fiets.
Zin en ambitie om hieraan mee te werken?
Lees meer >>

“Alone, we can do so little; together we can do so much."

Lawrence Ubachs

Lawrence kwamen we online tegen. Jong en ambitieus, vol goesting om de fietswereld in te vliegen. Vandaag schrijft hij voor Vivocyclo artikels over nieuwe producten die de markt stapsgewijs binnenkomen. Nieuwe Kickstarter projecten heeft hij als eerste ontdekt.

Marketing-goeroe, gepassioneerd fietser en mooiprater. Dat omschrijft hem, voorlopig, het best.

Rembrand Neirinckx

Rembrand werd zelfstandige na 3 jaar gewerkt te hebben in retail. Zijn ondernemingsdrang en zijn DIY-attitude maken hem een pur-sang mens. Praten met mensen doet hij graag, linken leggen nog liever. Alles in het teken om beide partijen beter te maken.

Rembrand is docent ‘online media’ bij Syntra Midden-Vlaanderen, member van de @Chase Community en oprichter van Vivocyclo.

Magali De Reu

Magali is soms wat chaotisch. En dat vergeven we haar. Want uit dat chaotisch brein, komen verdomd goede ideeën. En haar schrijfkunsten zijn … om naar huis te schrijven? Wel ja dus. Kortom, een topwijf.

Magali is freelance copywriter en storyteller: neem een kijkje op haar website: Copymag

Rik Booltink

Rik ontmoeten we via het Nederlands Vila Vélo. Die blog was een bundeling van artikels, ontwikkeld door een bende fiets-addicts. Rik zorgt ervoor dat we in België als eerste op de hoogte worden gebracht van wat in Nederland gebeurt in fietsland.

Rik is meesterknecht in content & concepten: neem een kijkje op zijn website.

Bart Meese

Bart zit vol ideeën. Zijn DIY-attitude maakt hem een doener. Met ervaring als storyteller en met video-skills, zijn we blij hem te verwelkomen in het Vivocyclo-team. Zie je een video van Vivocyclo, dan heeft Bart er zijn stempel op gezet.

Volg je ‘m al op YouTube?

Maxim Pirard

Maxim zie je heel vaak in Véloloft in Eke-Nazareth op de rollen, Zwift-boy. Hij is van plan om het wereldrecord Zwift te verbreken. Vraag je hem om mee te fietsen op de Eddy-Merckx piste in Gent? Dan probeer je hem te volgen, maar je houdt het niet vol. Onlangs reed hij 1.000 toeren aan 1 stuk.

Maxim werkt mee aan de ‘vind je fiets’ spin-off van Vivocyclo.

Jouw naam?

We zijn steeds op zoek naar fiets-specialisten met een gouden pen, foto-toestel of camera. Wil je graag meewerken?

Stuur ons een bericht, we bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen en word lid van het Vivocyclo Team.

Naast de vaste crew, helpen ook zij mee om het Vivocyclo project tot een succes te maken:

Robbe Wulgaert

Bjorn De Vriese

Jona Van den Bossche