Eindelijk een overzicht van de lokale fietsenhandel online.

“We ontvingen afgelopen jaar een 50-tal mails met de vraag naar fietsadvies. -Welke maat heb ik nodig-, -Is een goedkope elektrische fiets echt minderwaardig?-, -Welke fiets moet ik kopen, ik ben 1,84m groot-, enz. We willen ons fietspubliek helpen maar zagen zelf het bos niet meer door de bomen. Daarom startten we met het lokale fietsaanbod op Vivocyclo." – Rembrand Neirinckx

De fietsmarkt evolueert en da’s positief voor jou én de consument. Want stilstaan is (meestal) achteruitgaan. En stagneren? Dat zit niet in ons bloed.

Het fietsaanbod wordt groter. Jij wil verkopen, maar ook de juiste fiets verkopen. Ook dat vinden wij belangrijk. We geven online advies, tips&tricks voor elke type fietser. In de vorm van artikels, maar ook persoonlijk. Fietsers stellen ons vragen en krijgen ons persoonlijk advies. Wij zorgen ervoor dat consumenten bij jou terechtkomen. Met een stevig team, beantwoorden we algemene vragen. Is de vraag te specifiek, dan verwijzen we door naar de fietshandelaar die het best past bij die specifieke vraag en in de regio van de persoon.

We zijn ervan overtuigd dat de lokale fietshandelaar een duurzame toekomst heeft. Vakkennis is meer dan ooit nodig. En net dat willen we met Vivocyclo duidelijk maken aan de consument. We willen hen stimuleren om langs te gaan bij  de lokale vertrouwde fietshandelaar.

Vivocyclo.com geeft je de kans om je actuele voorraad fietsen online te tonen. Wij zorgen ervoor dat de fietsen wordt gepresenteerd met de nodige beschrijving. Hetgeen wat jij, als fietshandelaar hoeft te doen is de fiets verwijderen wanneer die verkocht is.

Maandelijks zien we 12.000 bezoekers op onze website. Je profiteert van dat bereik en maakt gebruik van onze online expertise.

Meld hier je fietsenwinkel aan.

* Het invullen van dit formulier verplicht je niet tot aanmelding. We nemen contact met je op.