Nieuw in fietsland

Ergon ook in België en Luxemburg verkrijgbaar via Kruitbosch.

Fietshandelaars.

Kruitbosch is exclusief distributeur van sportmerk Ergon in de gehele Benelux. Kruitbosch is al sinds 2009 exclusief leverancier van Ergon in Nederland en deze exclusiviteit geldt sinds eind 2015 ook voor België en Luxemburg. Alle Ergon-artikelen zijn zichtbaar en kunnen worden besteld in het bestelsysteem van Kruitbosch.

Ergon ontwikkelt wetenschappelijke, ergonomische producten voor fietsers. De productlijn bestaat uit grips, zadels, pedalen, rugzakken, handschoenen en pedaalafstelplaten. Ergon heeft in 2016 een aantal nieuwe producten aan haar assortiment toegevoegd. Nieuw binnen de zadellijn is het SMC4-zadel. Dit is het meest comfortabele mountainbikezadel uit de Performance Comfort-serie van Ergon. Het zadel bevat een 9mm diep middenkanaal, wat het oppervlakte vergoot en de zachte gebieden helpt te beschermen. Ook diverse nieuwe (kleuren) grips zijn toegevoegd. De grips van Ergon bieden een optimale balans tussen comfort en prestatie. Dankzij de ergonomische vormgeving hebben de grips van Ergon 100{8d80941504a3f4399d052316f7acfc7f515702429fe600571af3b6ea616dd353} contact met het handoppervlak. Door het gebruik van Ergon grips behoren tintelende en dove vingers tot het verleden. De nieuwe Ergon-artikelen zijn nu op voorraad.

Ergon Catalogus 2016

Over de redactie

Rembrand

Ik geef een reactie!

Klik hier om een reactie te geven.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via