Geen categorie

Lenkr. Minimalistisch stuur.

Onlangs schreven we over de knog fietsbel. Een minimalistisch ontwerp en de oplossing voor eigenlijk iedereen die een mooie oplossing zoekt voor het veiligheidssymbool. Deze kickstarter heeft allerminst te maken met veiligheid met ligt volledig in de lijn van de knog. Minimalistisch en duurzaam. Het stuur ziet er niet alleen fantastisch mooi uit, het is ook super in gebruik. Kort en wendbaar.

Onlangs in Kopenhagen zag ik overal fixies, singlespeed-fietsen en futuristische designs. De Kopenhagen Gobike kreeg ook een clean design. Minimalisme is hot. De Lenkr is honderd procent Duitse kwaliteit en ook de productie gebeurt in Berlijn.

2 types

76d037c8c62e6e16cd8661af220279b9_originalType A is geschikt voor 31,8 mm fietsen. Dit model past op zowel nieuwe moderne fietsen als oude opgeknapte fietsen die klaar zijn voor een 2de leven.

Het design siert de fiets in zijn eenvoud.

 

 

 

6a809a8b62d3052dcddbb6bd6d2dff56_originalType B is geschikt voor een smallere stuurpen (25,4 mm). Deze diameter zorgt ervoor dat dit stuur ideaal is voor retro fietsen.

Beide ontwerpen zijn mooi, het grootste verschil is de diameter. Verder dan dat gaat het eigenlijk niet.

 

 

 

Details

Let op de details: het stuur ziet er misschien 1 stuk hout uit, maar dat is het niet. Binnenin is het stuur verstevigt en da’s ook nodig. Het logo aan de 2 uiteinden maakt het hele concept af.

Wij zijn voor. En jullie?

Kickstarter & Lenkr

Over de redactie

Rembrand

Ik geef een reactie!

Klik hier om een reactie te geven.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via