Geen categorie

Wie is de snelste bandenplakker van Nederland?

Tijdens Beleef Landleven in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem wordt van 8,9 en 10 september aanstaande het eerste Nederlands Kampioenschap fietsbanden plakken georganiseerd. Wie is er de snelste en beste bandenplakker van Nederland?

Per ronde strijden zes deelnemers om de titel van de dag. Nadat de wedstrijdklok start, gaan de deelnemers zo snel mogelijk aan de slag. Je zoekt met behulp van een waterteil het gat op, maakt het schoon, schuurt het iets op en plakt de band. Zodra de ronde gestopt is, worden de fietsbanden opgepompt en gecontroleerd door de jury. Is jouw band goed geplakt en was jij de snelste van alle rondes? Dan ben jij de winnaar van de dag! Na drie dagen hebben we de ‘Beste Fietsenbandenplakker van Nederland’ en win je mooie prijzen.

Het Nederlands Kampioenschap fietsbanden plakken is een initiatief van Landleven Magazine en het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem en wordt mede mogelijk gemaakt door Simson, Basil en Jumbo fietsbanden. Meer informatie staat op de website van het kampioenschap. Iedere deelnemer mag de jubileumeditie van het bandenplaksetje van Simson na het banden plakken natuurlijk meenemen.

Bijdrage door: Villa-Vélo.nl

Over de redactie

Rembrand

Ik geef een reactie!

Klik hier om een reactie te geven.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via