Nieuw in fietsland

Vivocyclo.com: Fietsvoorraad lokale fietshandelaars.

Het hek is van de dam! De bèta-versie staat online. Op Vivocyclo kunnen fietshandelaars hun actuele voorraad fietsen online plaatsen. Zo maken we het voor fietszoekers, extreem gemakkelijk om doorheen het aanbod in Vlaanderen en Nederland te surfen. Ook voor de fietshandelaar is het niet meer nodig om hun fietsen op hun eigen website te plaatsen. Wij doen het voor hen.


Op vivocyclo.com (deze website) zie je nu een extra menu-knop. ‘Vindjefiets-bèta’ is een eerste versie van het Vlaamse en Nederlandse fietsaanbod bij lokale fietshandelaars. We zijn volop bezig met het testen en laten fietshandelaars vrij een account aan te vragen en fietsen toe te voegen. Hebben ze hiermee hulp nodig, dan kunnen ze beroep doen op een Vivocyclo medewerker.

Wat willen we bereiken?

Wanneer 95{8d80941504a3f4399d052316f7acfc7f515702429fe600571af3b6ea616dd353} van de fietsconsumenten eerst online op zoek gaat naar een fiets en vooral fietsen in het buitenland online zien staan, dan stellen we ons vragen. We gaan op zoek naar het lokale aanbod op de website van de lokale handelaar, maar daar zien we enkel fietsmerken, geen fietsen. Vivocyclo geeft daar nu een antwoord op. Elke fietshandelaar krijgt een afzonderlijke pagina met een overzicht van hun actuele voorraad.

We zien fietshandelaars als partners. De bèta-versie is een testversie, waarbij we te weten komen wat we nog kunnen verbeteren. Na deze testfase gaan we aan de slag om het online aanbod van meer informatie te voorzien. Specificaties, extra foto-materiaal en dergelijke maakt het voor de gebruiker nog aangenamer.

Ben je op zoek naar een fiets? Surf dan doorheen het lokale aanbod: https://www.vivocyclo.com/shop/

Ben je fietshandelaar? Stuur ons een mailtje en ontvang jouw login: rembrand@vivocyclo.com

Over de redactie

Rembrand

Ik geef een reactie!

Klik hier om een reactie te geven.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via