WIN

Wedstrijd: Ontwerp zelf een vrouwentruitje.

Centrum Ronde van Vlaanderen start vanaf 1 februari met een nieuwe expo: Koninginnen van de Koers. Naar aanleiding van deze expo, organiseerden ze enkele weken terug de wedstrijd uit. Opdracht? Ontwerp zelf je vrouwentruitje.

Hoe je dat doet, maakt niet uit. Maar er zijn tal van hulpmiddeltjes. Je hoeft geen Adobe expert te zijn en dure mock-ups aan te kopen om te starten. Heel wat kledingfabrikanten hebben online configurators, waar je in een mum van tijd een mooie digitaal ontwerp kan maken.

“Win je? Dan wordt jouw ontwerp gecommercialiseerd en in productie gestopt. Het eerste exemplaar is voor jou.”, aldus de organisatie van het Centrum Ronde van Vlaanderen.

Ga zelf aan de slag.

Surf naar Decca en wees creatief. Een mooie truitje ontwerpen vraagt wel enkele uurtjes werk. Win je? Dan wordt jouw ontwerp gecommercialiseerd en in product gestopt. Het eerste exemplaar is voor jou.

Wie bepaalt de winnaar?

Plaats eerst je ontwerp op de Facebook pagina van Centrum Ronde van Vlaanderen. Hieruit worden 3 ontwerpen gekozen. Nadien worden deze ontwerpen getoond aan het publiek van Velofollies op de beurs zelf (stand Centrum Ronde van Vlaanderen). Het ontwerp met de meeste stemmen, wint!

Over de redactie

Vivocyclo redactie

Vivocyclo gaat op zoek naar actuele mobiliteit-topics die een meerwaarde bieden in de fiets-cultuur van Vlaanderen. De redactie ziet het fietsgebeuren vandaag bijzonder positief, maar is kritisch in dat opzicht dat ze de fiets ziet als een deel van de oplossing in het mobiliteitsvraagstuk.

De redactie werkt volledig onafhankelijk van partners en is ontstaan uit een passie voor de fiets en mobiliteit.

Heb je vragen omtrent de werking van Vivocyclo? Stuur een mailtje naar info@vivocyclo.com.

Ik geef een reactie!

Klik hier om een reactie te geven.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.