WIN

Win een Sigma Buster 300! – Veelzijdige 300 lumen krachtpatser.

De BUSTER 300 volgt de succesvolle BUSTER 200 op en voegt nog eens 100 Lumen toe. De nieuwe power-lamp met 300 Lumen licht output kent tevens een hele reeks verbeteringen. Dit zijn onder andere een lichtafstand van 70 m en een brandduur van tot wel 20 uur, al naar gelang de lichtmodus. Ondanks het sterke vermogen is de BUSTER 300 voordeliger geprijsd dan het voorgaande model. 

Behalve de prijs-kwaliteitsverhouding werd ook het bedieningsconcept van de nieuwe BUSTER-modellen geoptimaliseerd. Door dubbelklikken tijdens gebruik, kan de lamp direct op de helderste stand worden geschakeld, of worden gedimd. Een handige functie om tegenliggers niet te verblinden.

Door de nieuw ontworpen koelvinnen aan de onderkant garandeert de BUSTER 300 een goede warmteafvoer en op die manier een optimale temperatuurregeling. De robuuste behuizing is volgens de IPX4 norm spatwaterdicht en ideaal voor elk type outdoor gebruik. Op de schroefhouder zit de verlichting stevig op het stuur en kan op de houder flexibel 360° draaien. De BUSTER 300 is daarnaast ook met andere SIGMA-houdersystemen, zoals de siliconenhouder of de universele helmhouder, compatibel. Een adapter voor de bevestiging aan action-camera houders of aan de nieuwe SIGMA BUTLER II out-front-houders voor de (GPS) fietscomputers wordt meegeleverd.

Standaard zijn alle USB-koplampen van SIGMA SPORT met de tweetraps laadindicator uitgerust. De kleur in de bedieningsknop geeft feedback over de actuele accucapaciteit. Vanaf 70 {8d80941504a3f4399d052316f7acfc7f515702429fe600571af3b6ea616dd353} lading brandt de knop groen, onder de 30 {8d80941504a3f4399d052316f7acfc7f515702429fe600571af3b6ea616dd353} wordt deze rood. Met de bijliggende Micro USB-Kabel is de BUSTER 300 binnen drie uur weer vol opgeladen. Dit wordt door de groen oplichtende bedieningsknop aangegeven. Bij de componenten werd gekozen voor de beproefde kwaliteit van de “Cree LED” LED technologie.

De BUSTER 300 is zowel los (adviesprijs € 39,95) als in een complete set met het nieuwe achterlicht NUGGET II FLASH (adviesprijs € 49,95) verkrijgbaar.

Eentje winnen?
Ga naar onze Facebook-pagina!

Over de redactie

Vivocyclo redactie

Vivocyclo gaat op zoek naar actuele mobiliteit-topics die een meerwaarde bieden in de fiets-cultuur van Vlaanderen. De redactie ziet het fietsgebeuren vandaag bijzonder positief, maar is kritisch in dat opzicht dat ze de fiets ziet als een deel van de oplossing in het mobiliteitsvraagstuk.

De redactie werkt volledig onafhankelijk van partners en is ontstaan uit een passie voor de fiets en mobiliteit.

Heb je vragen omtrent de werking van Vivocyclo? Stuur een mailtje naar info@vivocyclo.com.

Ik geef een reactie!

Klik hier om een reactie te geven.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.