In de media

Fietsersbond lanceert Veelo, magazine voor elk type fietser.

Het magazine is een content-verzameling van partners, collega’s en experten. Het nieuwe fietsmagazine ‘Veelo’, wordt 3 maandelijks uitgebracht en is gericht naar elk type fietser. Zowel de fietser die elke dag fietst, de fietser die af en toe fietst als de sportieve fietser wordt aangesproken.

Om nog meer mensen te mobiliseren, moeten we onze doelgroep ruimer trekken. Daarom spreken we elk type fietser aan.

Fietsersbond vzw behartigt de belangen van fietsers. In de stad, op het platteland, op elke locatie. Infrastructuur is daar de rode draad. Er gebeurt heel wat onderzoek om op die manier de politiek in een meer fietsvriendelijk klimaat te sturen. In het kwartaal-magazine krijgen ook externe redacteurs een platform. Zo bijt journalist van De Standaard, Tom Ysebaert in de eerste editie de spits af met een boeiend stuk over de zelfrijdende auto.

Veelo Magazine ontvangen?

Het magazine ontvang je wanneer je lid bent van de Fietsersbond. De eerste editie is als proefexemplaar beschikbaar. Via www.fietsersbond.be/proefexemplaar kan je jouw eerste magazine gratis ontvangen.

Veelo online?

De Fietsersbond wil een ruimer publiek bereiken. De logische stap is hierbij het online verlengstuk. Het online platform van Veelo is in volle ontwikkeling bij Brandwerk. In samenwerking met Vivocyclo, Bike to Work en Cycle Chic zorgen ze voor boeiende online content. De community van Veelo wordt uitgebouwd via sociale media.

Exclusief kan je de eerste editie van Veelo hier lezen. Wens je als journalist het magazine vanaf nu op de redactie te ontvangen? Dat kan. Stuur een mailtje met jouw gegevens naar anne@fietsersbond.be en we sturen het met plezier naar je op.

 

Over de redactie

Vivocyclo redactie

Vivocyclo gaat op zoek naar actuele mobiliteit-topics die een meerwaarde bieden in de fiets-cultuur van Vlaanderen. De redactie ziet het fietsgebeuren vandaag bijzonder positief, maar is kritisch in dat opzicht dat ze de fiets ziet als een deel van de oplossing in het mobiliteitsvraagstuk.

De redactie werkt volledig onafhankelijk van partners en is ontstaan uit een passie voor de fiets en mobiliteit.

Heb je vragen omtrent de werking van Vivocyclo? Stuur een mailtje naar info@vivocyclo.com.

Ik geef een reactie!

Klik hier om een reactie te geven.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via