Nieuw in fietsland

Brompton Electric

De Brompton Electric is vanaf nu verkrijgbaar bij fietsenwinkel iBike op het Eilandje in Antwerpen. De nieuwste Brompton is een handige elektrische vouwfiets voor in de stad. Hij is compact, licht, gemakkelijk opvouwbaar, snel en je komt nooit meer zwetend toe op je bestemming.

Revolutionaire fiets

Speciaal aan de Brompton Electric is dat de batterij in een aparte tas zit. Die batterij bevestig je vooraan aan de Brompton en haal je er eenvoudig weer af als je de Brompton opvouwt. In combinatie met de voorwielmotor en een sterker frame kan je afstanden tussen 30 en 60 km afleggen. Ideaal voor de lange stedelijke verbindingen.

Een andere nieuwigheid is de ingebouwde sensor. Die weet wanneer je hulp nodig hebt tijdens je fietstocht zodat je bv. niet te voet staat op een helling in de gietende regen. De Brompton Electric biedt je assistentie op het juiste moment.  

De Brompton Electric kan je vanaf nu bestellen bij iBike.

Wil je als eerste de Brompton Electric ontdekken? Schrijf je nog snel in voor de lancering van de Brompton Electric in de iBike-store op het Eilandje.

Over de redactie

Vivocyclo redactie

Vivocyclo gaat op zoek naar actuele mobiliteit-topics die een meerwaarde bieden in de fiets-cultuur van Vlaanderen. De redactie ziet het fietsgebeuren vandaag bijzonder positief, maar is kritisch in dat opzicht dat ze de fiets ziet als een deel van de oplossing in het mobiliteitsvraagstuk.

De redactie werkt volledig onafhankelijk van partners en is ontstaan uit een passie voor de fiets en mobiliteit.

Heb je vragen omtrent de werking van Vivocyclo? Stuur een mailtje naar info@vivocyclo.com.

Ik geef een reactie!

Klik hier om een reactie te geven.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via