Ontdek Vlaanderen op de fiets met een TRAVELBOX van Vivocyclo!

Wie deze zomer liever in eigen land vertoeft, heeft groot gelijk!

Het is voorlopig veiliger om niet naar het buitenland te reizen. Geen nood! Vlaanderen heeft alles in huis om je vakantie te vullen met leuke uitstapjes. En welke uitstapjes zijn leuker dan ‘mét de fiets’? Vivocyclo verzamelde de mooiste fietsroutes gekoppeld aan een fietsvriendelijk hotel: kant-en-klare reis-in-eigen-land-bundels zeg maar … Kies je voor een TRAVELBOX, die trouwens ideaal is als cadeau, of wil je direct vertrekken en kies je voor de e-TRAVELBOX? Aan je de keuze!


De TRAVELBOX

Deze leuke box zit boordevol spulletjes voor het ideale fietsuitje!

Wat zit in de doos?

  • De fietsroute
  • Een woordje uitleg bij elke stop (leer de omgeving kennen!)
  • De voucher voor 1 of 2 overnachting(en) in een hotel naar keuze
  • De voucher voor het ontbijt! (2 personen)
  • Krachtvoer voor je fietsrit!
  • Enkele veiligheid-attributen (focus on safety!)
  • En een Vivocyclo verrassing!

Fietsplezier! Daar draait het om bij Vivocyclo!

Wil je iemand verrassen? Laat het ons weten … dan zorgen we voor een persoonlijke boodschap!

Na je bestelling gaan we onmiddellijk aan de slag. De TRAVELBOX verzenden we via de post en mag je enkele dagen later verwachten op jouw doorgestuurde leveradres.

De e-TRAVELBOX

Met de e-TRAVELBOX kan je onmiddellijk vertrekken. Je ontvangt het hele pakket in digitale vorm in je mailbox. De fietsroute, de voucher voor je hotelovernachting en de bon voor het ontbijt. Iets minder luxueus, maar even plezant!

Na je bestelling verzamelen we alle materiaal en sturen we je dit door per mail. Heb je de mail ontvangen? Dan leg je contact met het hotel en kan je vertrekken. Veel plezier!


Een woordje uitleg …

Wie is Vivocyclo?

Vivocyclo is een fietsnieuws-medium sinds 2015: vivocyclo.com

Positief communiceren over de fiets, dat is wat we doen. De fiets is populairder en belangrijker dan ooit. Goede samenwerking is noodzakelijk in het huidige verkeer, want de fietser is er meer en meer vertegenwoordigd. De weginfrastructuur loopt soms achter op de behoeften van die fietser, waardoor vaak problemen ontstaan die we willen vermijden. Leven is fietsen, en dat leven plaatsen wij op de eerste plaats. Zo willen we meer fietsers bereiken. Wij zien alvast een enorm potentieel.

Onze positieve blik op de fietsmarkt en het gebruik ervan, merk je in het online magazine, maar nu dus ook in de Vivocyclo TRAVELBOXEN. Die staan volledig in het teken van ‘Genieten van fietsen. Zoveel mogelijk.’

Meer over Vivocyclo …

Vivocyclo i.s.m. Cannondale

Op reis in eigen land.

Net daarom zijn we gestart met de TRAVELBOX. Om deze zomer op reis te kunnen in eigen land. Ook al mag het dan wel, echt plannen kunnen we niet … De TRAVELBOX van Vivocyclo geeft je alles wat je moet hebben om met twee een leuk fiets-uitje te maken: een zalige fietsroute, een hotelovernachting en een box boordevol tips en extra’s (yep! Vivocyclo approved!). Kies uit deze travelboxen en geniet van Vlaanderens mooiste fietsroutes:

Ontdek alle TRAVELBOXEN!

Nieuwe FIETS-uistapjes in je mailbox? GO! met Vivocyclo … Laat hier je mailadres achter:

Je hebt reeds bekeken …

Copy link
Powered by Social Snap