Ontdek. Leef. Fiets.

De fietser krijgt een alsmaar grotere rol in het dagelijkse verkeer. Méér fietsers, méér weggebruikers en dus meer verkeer. De weginfrastructuur is vaak niet aangepast aan de behoeften van de fietser. ‘Overeenkomen’ in het verkeer is dan ook geen eenvoudige taak, wel een uitdaging. We distantiëren ons van een wij-zij mentaliteit. “- Owla, sterke uitspraak”. Ach ja, we zien verkeersconflicten als een logisch gevolg van een ondermaatste weginfrastructuur. Fietsen is Leven en en dat is prioriteit.

Daarom berichten we zelden over fietsproblemen. Positief communiceren heeft, volgens ons, meer effect in het rekken van het aantal fietsers. Het potentieel is dan ook nog zeer groot.

MISSIE

Daarom maken we er elke dag onze missie van de fietser in Vlaanderen en Nederland te informeren over hoe hij of zij zich snel, maar slim en veilig in het verkeer kan verplaatsen. Onze gedreven redactie houdt je voortdurend up-to-date over de laatste nieuwtjes, innovatieve oplossingen en tips die de mobiliteit en de verkeersveiligheid van de fietser verhogen, verbeteren en verzekeren. Ontdek dus wat leeft in fietsland.

Die taak nemen we ernstig waarbij we zowel de actualiteit opvolgen en waarbij we geregeld merken, fietshandelaars en fiets-organisaties koppelen aan inhoud. Dat doen we omdat we ervan overtuigd zijn dat zij de markt op een organische manier beïnvloeden en sturen. We zijn er dan ook als de kippen bij om hen een stem te geven via het Vivocyclo medium.

Ontdek. Leef. Fiets.

Vivocyclo.com wordt uitgegeven door Brandwerk Cycling Media, geregistreerd in België onder het bedrijfsnummer 0633.784.439. contact: info@brandwerk.be