Vivocyclo staat voor de toekomst in mobiliteit.

De fiets krijgt een alsmaar groter en belangrijker aandeel in het dagelijkse verkeer. Méér fietsers betekent méér weggebruikers en dus meer verkeer. De weginfrastructuur is vaak niet aangepast aan de behoeften van de fietser. We hoeven je dan ook niet te vertellen dat verkeersveiligheid een big issue is.

MISSIE

Daarom maken we er elke dag onze missie van de fietser in Vlaanderen en Nederland te informeren over hoe hij of zij zich snel, maar slim en veilig in het verkeer kan verplaatsen. Onze gedreven redactie houdt je voortdurend up-to-date over de laatste nieuwtjes, innovatieve oplossingen en tips die de mobiliteit en de verkeersveiligheid van de fietser verhogen, verbeteren en verzekeren.

Die taak nemen we ernstig waarbij we zowel de actualiteit opvolgen en waarbij we geregeld merken, fietshandelaars en fiets-organisaties koppelen aan inhoud. Dat doen we omdat we ervan overtuigd zijn dat zij de markt op een organische manier beïnvloeden en sturen. We zijn er dan ook als de kippen bij om hen een stem te geven via het Vivocyclo medium.

We zijn een onafhankelijke onderneming met deze partners: Fietsersbond Vlaanderen, fietsongeval.be en Syntra Midden-Vlaanderen.

Vivocyclo.com is een project van Brandwerk Cycling Media Agency.

Share via